Brajda 2006 Povečaj

Brajda 2009, Štekar (Goriška Brda)

Harmonija v vinu pomeni skladnost barve, arome in okusa . In harmonija je ena od stvari, ki jih poznavalci izjemno cenijo. Brajda sigurno je harmonična. 

More details

15,90 € / 14,31 € ob nakupu 12

z DDV

Harmonija v vinu pomeni skladnost barve, arome in okusa . In harmonija je ena od stvari, ki jih poznavalci izjemno cenijo. Brajda sigurno je harmonična. Zvrst Cabernet Sauvignona in Merlota deluje zelo prijetno. Dve leti zorenja v rabljenih hrastovih sodekih ji je dalo globino, pravo razmerje obeh sort, pa izjemno skladnost. Vino, ki se ne izpostavlja in ne razočara, to pa je sigurno lastnost, ki jo redko srečamo. Laľje jedi z mesom, jetrca in tudi dobra mesna riľota bodo izjemna spremljava. Tudi čez pet let.

ZnamkaŠtekar
BarvaRdeče
SortaZvrst
Stil vinaBogato rdeče
RegijaPrimorska
Cena10 - 20 €
Letnik2008
DržavaSlovenija
Sladkorna stopnjaSuho
OkolišGoriška Brda
Stopnja alkohola13,00 %
Temperatura serviranja16 - 18°C
Vsebina0,75 l
Uporabljene sorteCabernet Sauvignon, Merlot
Kombinacija s hranoJagenjček, Rdeče meso, Svež ali zrel sir

Janko o sebi pravi da je kmet. Ne sramuje se svojih korenin in jih s pridom izkorišča, saj vino ni njegov edini pridelek. Je oče interesantnih žganjic, ko poskusite njegov mesnine, ostalih ne jeste več. Vina imajo karakter, so pošteno pridelana in požirek vedno pokliče novega. Janko ima ogromno idej, ki dostikrat skozi vino zagledajo luč.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ogledani izdelki

1 drugi izdelek v isti kategoriji