781 belo 2007 Povečaj

781 belo 2007, Izbor Gašper Čarman

13,80 € / 8,28 €

z DDV

-40%

781 je vino mednarodnega okusa z močnim pečatom Goriških Brd, je rezultat dolgoletnega prijateljstva Marjana Simčiča in Gašperja Čarmana. Gašper pod svojo blagovno znamko, izbor Gašper Čarman, že nekaj let združuje naravno pridelana vina, s karakterjem okolja in dobrim razmerjem med ceno in kvaliteto. Marjan je v 781 združil rebulo (prihaja iz starejših vinogradov), ki vinu daje globino in mineralnost, ter chardonnay (grozdje mlajših trt), ki vinu doda sadnost in živahnost. Izjemno elegantno vino, z aromami jabolk, hrušk, ličija, muškatnega oreščka in vrtnic. 781 je suh, ima lepo kislino in je zelo mineralen. Rad pokliče po še.

781 pred nami stoji gol in brez maske, na poti do steklenice ni imel, razen Marjanovega znanja, nobene pomoči. Odkrito vino, za odkrite ljudi.

ZnamkaIzbor Gašper Čarman
BarvaBelo
SortaZvrst
Stil vinaSveže belo
RegijaPrimorska
Cena10 - 20 €
Letnik2007
DržavaSlovenija
Sladkorna stopnjaSuho
OkolišGoriška Brda
Stopnja alkohola13,50 %
Temperatura serviranja12 - 14°C
Vsebina0,75 l
Kombinacija s hranoTeletina, Belo meso, Morske rižote, Perutnina, Svež ali zrel sir, Testenine

Blagovna znamka Po izboru Gašper Čarman je združitev moči. Združitev moči med vinogradnikom in sommelierjem, katerima skupna lastnost je skrb za vino. Prvi poskrbi za njegov razvoj do točke, ko gre vino v steklenico, drugi pa od steklenice do mize. Vino se rodi v glavi in ta vina so plod skupne ideje, ki jih ne glede na višji ali nižji cenovni razred, druži skupna lastnost: DOBRO! Vinogradniki in vinske sorte so in bodo različni v tem izboru, vedno pa bom strmel k naravni pridelavi in pravim razmerjem med ceno in kvaliteto. Gašper Čarman.

No customer reviews for the moment.

Write a review

781 belo 2007, Izbor Gašper Čarman

781 belo 2007, Izbor Gašper Čarman

0 drugi izdelek v isti kategoriji