Porcijska kava - tablete 7g/150kom Povečaj

Porcijska kava - tablete 7g/150kom

Espresso mešanica Nessun Dorma je uglajena in samosvoja mešanica; s sladkim okusom, obsežna in žametasta, nikoli grenka, z intenzivno zaokroženo aromo za vse, ki iščejo specialiteto in mehkejše lastnosti kave.

More details

54,68 €

z DDV

Porcijska kava professional (za profesionalne espresso aparate) - tablete po 7g, pakirane v kartonu po 150kom

Espresso mešanica Nessun Dorma je uglajena in samosvoja mešanica; s sladkim okusom, obsežna in žametasta, nikoli grenka, z intenzivno zaokroženo aromo za vse, ki iščejo specialiteto in mehkejše lastnosti kave. Ustvarjena je iz popolne kombinacije osmih najbolj cenjenih kav, v skodelici pa njene lastnosti spominjajo na simfonijo arom, s pridihi sveže limone, jasmina, nežne vanilije in stopljene čokolade. Okus, ki bo na vašem licu izrisal nasmeh.

Surovine
Da bi ustvarili espresso z najodličnejšimi lastnostmi – polnim okusom, kremo in aromo, je odločilnega pomena klasična mešanica najboljših kavnih zrn, ki so na voljo. Naša zelena zrna so odbrana med najbolj prestižnimi na svetu, prihajajo pa večinoma iz Afrike in centralne ter južne Amerike.

Praženje
Prepoznavna aroma naše kave je rezultat starodavnega in klasičnega, toda večinoma pozabljenega procesa - praženja na lesu. Vsaka serija se praži ročno, počasi in previdno v peči, kjer se kuri z bukovim lesom. Sledimo rokodelskim postopkom, ki zagotavljajo enakomernost praženja vse do srčike kavnih zrn. Pri tem dosegamo temperature okoli 200 stopinj Celzija. Da ohranimo intenziven vonj in naravne sestavine kave, zrna zatem hitro ohladimo in pri tem trmasto vztrajamo le pri uporabi svežega zraka.

Mešanje
To je ena izmed skrivnosti našega izročila, ki našo kavo naredi tako edinstveno in izjemno. Za to fazo porabimo več časa kot pri katerem koli drugem procesu. Kavna zrna mešamo šele po praženju, rezultat tega pa je bolj natančna in homogena mešanica. Vsako mešanico sestavlja 7 ali 8 različnih kav, ki so zmešana pozorno in v sorazmerju. Mešanje je brezkompromisno opravilo, ki se ga je treba lotiti z ekstremno pozornostjo, da bi vsako krat zagotovili najvišjo kakovost naših mešanic, popolno ravnovesje arome in okusa.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ogledani izdelki