Nafa

Mikroklima Zgornje Vipavske doline nudi odlične pogoje za pridelavo svežih, karakterističnih vin s poudarjeno sortnostjo in svežino okusa. Hladen zrak iznad Nanoške planote zagotavlja nizke nočne temperature tekom dozorevanja grozdja, kar ohranja izrazite sortne arome, izražene tako v belih kot rdečih vinih. Nafa je lesena posoda, ki se uporablj...

Mikroklima Zgornje Vipavske doline nudi odlične pogoje za pridelavo svežih, karakterističnih vin s poudarjeno sortnostjo in svežino okusa. Hladen zrak iznad Nanoške planote zagotavlja nizke nočne temperature tekom dozorevanja grozdja, kar ohranja izrazite sortne arome, izražene tako v belih kot rdečih vinih. Nafa je lesena posoda, ki se uporablja za pretakanje vina in drži okrog deset litrov.

Več
 • 8,60 €

  Ob nakupu 12: 7,74 €

  OKUS: v ustih prijetno sveže in polno z mineralnim pookusom. Zelo lepo zaokroženi tanini dajejo vinu mehkobo in prijetno harmoničnost. Polna taninska zrelost grozdja se izraža v manj trpkem a izredno polnem pookusu vina.

 • 8,60 € / 8,60 €

  Ob nakupu 12: 8,60 €

  OKUS: na okus zelo svež, s prijetno kislino in mineralnostjo. V pookusu poudarjen okus tropskega sadja z rahlo zaznavnimi in prijetnimi maslenimi notami. Srednje polno telo, mehkega in ľivahnega okusa. 

 • 8,60 € / 8,60 €

  Ob nakupu 12: 8,60 €

  V ustih prijeten in zelo tipičen. Lepa harmonija med polnostjo, svežino in aromatiko. Intenziven pookus z dolgo zaznavo arom tropskega sadja. Zelo sorten in svež sauvignon. 

Prikazanih 1 - 3 od 3 izdelkov